O nama

Great products for great people

Razmišljajući da li bi ovaj tekst napisao iz osobne perspektive ili zadržao službeni ton odlučio sam krenuti od samih početaka.


Još od doba pelena gurao sam sa tatom glavu u televizore, gledao kako se popravljaju televizori, radio prijemnici, videorekorderi i ostala garda tadašnjih kućnih elektroničkih aparata. Uvijek je bilo zanimljivo gledati kako se oživljavaju uređaji. Taj proces me fascinirao. Kako je moguće prepoznati neispravnu komponentu u toj đungli valjaka i kockica, žica i kutijica raznih boja i oblika.

Lemiti sam počeo već u ranijoj školskoj dobi, imao sam svoj kofer s alatom, a sve igračke su bile rastavljane i modificirane. Popravljane čak i ako su radile. Već su tu i prijatelji iz susjedstva počeli donositi svoje igračke na popravak, a njihovi roditelji su me gledali kao genija. Ne moram ni pisati o tome da sam kroz srednjoškolski period rasturio struku, no kao i svakom teenageru većina fokusa nije bila na školi i struci. Tek kasnije, kada sam maturirao, a ljeto je trebalo preživjeti, počeo sam zarađivati od servisa informatičke opreme, postepeno pretvarajući znanje i iskustvo u business. Konstantno sam ulagao u svoje znanje, opremu i alat, klijenata je bilo sve više, iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec, možete već i sami pogoditi kako je dalje išlo.

Danas sam vlasnik perspektivnoglaptopnapolici informatičkog servisa u regiji. Fokusirani smo na digitalnu elektroniku, popravke na nivou čipa, kompleksnu dijagnozu kvara i prodaju rezervnih dijelova. Popravke izvršavamo sa velikim postotkom uspješnosti i malim postotkom reklamacija, otklanjamo komplicirane kvarove matičnih ploča, donose nam ploče i uređaje iz drugih servisa (i velikih i malih) kako bi otklonili kvar.

Iz malog “sobnog” servisa narasla je veličina, servis od povjerenja i profesionalnosti, kontrolom kvalitete i težnjom k izvrsnosti podižemo prag zadovoljstva stranaka. Budite i Vi među njima.

Sa poštovanjem,
Darko Šturlan
 
RAM Obrt za računalne djelatnosti vl. Darko Šturlan Gradna 95, 10430 Samobor

MB: 92806813 OIB: 92970271726
ŽR RBA: 24840089-1105028494

Datum upisa u registar: 23.02.2009.
Datum poč. obav. obrta: 23.02.2009.

Djelatnosti po NKD:
Popravak računala i periferne opreme Savjetovanje u vezi s računalima Upravljanje računalnom opremom i sustavom Ostale uslužne djelatnosti u vezi s informacijskom tehnologijom i računalima Ostala trgovina na malo